Ambassadeurs

De Mardurodam Marathon heeft maar liefst 3 fantastische ammbassadeurs en daar zijn we best trots op.

 

Marlou van Rhijn is meervoudig wereldkampioen en drievoudig Olympisch kampioen op de 100m. en 200m. sprint Marlou is gespecialiseerd is in de 100, 200 en 400 meter sprint, en is wereldrecord houdster in alle drie de afstanden. Marlou heeft een dubbele onderbeenamputatie en loopt daarom op blades. Zij is de eerste vrouw op blades die ooit onder de 13 seconden op de 100m en onder de 26 seconden op de 200m liep. Marlou komt ook op 7 oktober naar de Marathon om alle deelnemers aan te moedigen.

Meer weten over Marlou?

 

Lex Gaarthuis is een bekende Radio 10 DJ. Hij gaat zich inzetten als ambassadeur van de Madurodam Marathon door in zijn avondprogramma aandacht te vragen en bekendheid te genereren voor de Marathon. Lex is van maandag t/m donderdag van 21.00 tot 00.00 uur en vrijdag tussen 19.00 en 22.00 uur te horen op deze populaire radiozender. Ook komt hij 7 oktober naar Madurodam om jullie deelnemers en fans te laten genieten van zijn muziek en hij zal als een echte sportverslaggever de kanjers die meedoen enthousiast binnen speakeren.

Meer weten over Lex?

 

 

Tako Rietveld is de eerste Kindercorrespondent ter wereld. Hij wil de stem van de jeugd op zoveel mogelijk plekken horen. Kinderen en jongeren kijken anders naar de wereld dan volwassenen. Ook kinderen met een handicap. Hij vind het belangrijk dat iedereen naar hun mening en verhalen luistert. Niet alleen voor hen, maar ook voor zichzelf. Tako is geboren met één hand en weet dus wat het is om op te groeien met een handicap. Het is het voor hem nooit een beperking geweest.

Meer weten over Tako?