Kom in actie

 

Het ophalen van geld doe je met je persoonlijke actiepagina. Deze pagina maak je automatisch aan wanneer je je inschrijft. Deel je persoonlijke actiepagina met zoveel mogelijk mensen in je omgeving, bijvoorbeeld via Whatsapp, Instagram of Facebook en vraag of ze je willen steunen met een donatie. Alleen zo wint ieder kind!

Je eigen actiepagina

Iedereen die zich inschrijft voor de Madurodam Marathon krijgt een eigen actiepagina. Hiermee kun je als deelnemer je hele omgeving eenvoudig vragen om je inzet te steunen met een donatie. Je familie, vrienden, buren, juffen en meesters op school maar ook de collega's en vrienden van je vader en je moeder kunnen eenvoudig een donatie doen. Jij ontvangt een e-mail en ziet meteen je teller oplopen op je actiepagina.

Maak je pagina persoonlijk

Hoe persoonlijker jij je actiepagina maakt, hoe eerder men bereid is om te geven. Dus vergeet vooral niet om een foto toe te voegen en te vertellen waarom je meedoet en waarom je geld vraagt. Hoewel het vragen om donaties niet verplicht is, stellen wij het zeer op prijs als je het wel doet. Daag jezelf uit, stel een streefbedrag in en kijk hoever je komt. Het is voor een goed doel!