Kom in actie

 

Het ophalen van geld doe je met je persoonlijke actiepagina. Deze pagina maak je automatisch aan wanneer je je inschrijft. Deel je persoonlijke actiepagina met zoveel mogelijk mensen in je omgeving, bijvoorbeeld via Whatsapp, Instagram of Facebook en vraag of ze je willen steunen met een donatie. Alleen zo wint ieder kind!

Je eigen actiepagina

Iedereen die zich inschrijft voor de Madurodam Marathon krijgt een eigen actiepagina. Hiermee kun je als deelnemer je omgeving eenvoudig vragen om je inzet te steunen met een donatie. Je familie, vrienden, collega's of sportmaatjes kunnen eenvoudig een donatie geven. Je ontvangt dan een e-mail en ziet meteen je teller oplopen op je actiepagina. Samen brengen we de genezing van diabetes dichterbij. 

Maak je pagina persoonlijk

Hoe persoonlijker jij je actiepagina maakt, hoe eerder mensen bereid zijn om te geven. Dus vergeet vooral niet om een foto en je motivatie toe te voegen. Hoewel het vragen om donaties niet verplicht is, stellen wij het zeer op prijs als je het wel doet. Daag jezelf uit, stel een streefbedrag in en kijk hoever je komt. Het is voor een goed doel!