Zo werkt het

Ben jij er klaar voor een marathon te lopen in een wereldstad en geld op te halen voor het goede doel? Dan is dit is wat je moet doen:

 

 1. Kies je run
  Bij de Madurodam Marathon kun je meedoen aan de Kids Only Run of de Familiy & Friends Run. Kinderen (tot 16 jaar) die alleen of met vriendjes en vriendinnetjes willen lopen, kunnen meedoen aan de Kinds Only Run. De Family & Friends Run is er voor volwassenen en kinderen die samen willen lopen.

 2. Kies je afstand
  Bij zowel de Kids Only Run als de Familiy & Friends Run kun je kiezen voor een enkele marathon (een rondje van 1,69 km) of een dubbele afstand (3,2 km). Voor Race Runners die niet zelfstandig kunnen of durven racen is een aparte afstand van 500 meter. Deze gaat wel over hetzelfde parcours als de andere runs.

 3. Kies je inschrijving
  Het inschrijfgeld voor kinderen bedraagt nu nog €12,50 en voor volwassenen €19,50. Als je je inschrijft met een bedrijventeam of met een scholenteam dan zijn de inschrijfkosten anders (Neem voor meer informatie hierover contact op via info@madurodammarathon.nl) Hoe dichter we bij de startdatum komen van 6 oktober 2019 hoe hoger het inschrijfgeld wordt. Schrijf je dus snel in!

 4. Inschrijven als team of individueel?
  Wil je individueel lopen of in een team? Je kunt je aansluiten bij een bestaand team of zelf een nieuw team aanmaken. In dat geval schrijft ieder teamlid zich apart in. Door dezelfde teamnaam te gebruiken, is iedereen verzekerd van een startbewijs en start je tegelijkertijd.

  Wil je als school of bedrijf meedoen? Ook dat is mogelijk! Op deze pagina lees je hoe je je als bedrijf of school kan inschrijven.

 5. Maak je actiepagina
  Je teampagina of persoonlijke pagina helpt je om geld in te zamelen. Je kan deze pagina aantrekkelijk maken met foto's en filmpjes. Op deze pagina geef je ook aan hoeveel geld je (al dan niet met je team) je wilt ophalen voor het Gehandicapte Kind. Let op wij hebben hier al een minimum ingegeven. Super natuurlijk als je dat haalt, hier hebben we ook allerlei tips voor. Mocht je net niet halen is er geen man overboord en mag je gewoon meelopen. We zijn superblij dat je je in wilt zetten voor het goede doel.

  Nadat je je hebt ingeschreven, ontvang je een e-mail met een link waarmee je zelf een wachtwoord kunt instellen. Je gebruikersnaam is je e-mailadres.

 6. Voltooi jouw inschrijving
  Nadat je alle belangrijke gegevens hebt ingevuld en hebt aangegeven of je naast de gratis supporter toegangskaart ook extra toegangskaarten voor Madurodam wilt aanschaffen, hoef je alleen nog maar het inschrijfgeld te betalen. Dat kan heel eenvoudig via ideal.

 7. Werf je sponsors
  Na je inschrijving ben je helemaal klaar om op zoek te gaan naar sponsors. Weet je nog niet precies hoe en kun je wel wat hulp gebruiken? Op deze pagina hebben we een aantal handige tips voor je op een rij gezet.

 

Wil je niet meelopen maar wel meehelpen?

We kunnen jou als vrijwilliger goed gebruiken. Op de vrijwilligerspagina lees je hoe je je als vrijwilliger kan aanmelden.