Madurodam Marathon op 4 oktober gaat niet door

29-09-2020 | 19:00

 

Naar aanleiding van de persconferentie van maandagavond 28 september is besloten om de Madurodam Marathon, die op zondag 4 oktober aanstaande plaats zou vinden, niet door te laten gaan. De nieuwe maatregelen waarbij er geen publiek mag zijn bij (amateur) sportevents is hiertoe de aanleiding.

Wij vinden het enorm jammer dat de Madurodam Marathon niet door kan gaan. Alle kinderen die zo hard hebben getraind de afgelopen weken en zich actief hebben ingezet om geld op te halen voor de ander moeten we helaas teleurstellen. Ook als organisatie gaat het ons aan het hart, een van de doelen is het nastreven van ontmoetingen tussen kinderen van diverse achtergronden. Juist in deze tijd is empathie en contact met elkaar belangrijk.

Ren de marathon in jouw eigen buurt

We willen jullie, ondanks het niet door gaan van de Madurodam Marathon, uitdagen om toch de 1,69km te gaan rennen. Rennen is gezond en heel goed voor je! Om het extra leuk te maken, sturen we je deze week digitaal je startbewijs toe. Dan is het toch net een beetje of je meedoet aan de Madurodam Marathon 😊 .

Kies zelf een route in jouw buurt en stuur ons een foto of video van de run of finish via info@madurodammarathon.nl. Je kunt zelfs op je eigen pagina op de website madurodammarathon.nl, je Strava route koppelen aan je actiepagina!

Wij maken een compilatie van de beelden die we van jullie ontvangen. Deze gaan we delen op social media. Ook superleuk om je eigen foto met je sponsors te delen en zo hen te bedanken voor hun steun.  Helemaal top als je je foto of video ook op Facebook of Instagram wil posten met de hashtag #madurodammarathon. Doe dit tussen 4 en 18 oktober.

Op vertoon van je startbewijs  ben je vanaf 4 oktober tot 30 april 2021 van harte welkom om gratis naar Madurodam te komen. Wij hebben een hele leuke verrassing voor je klaarliggen om je te bedanken voor je geweldige inzet! Het park is open en aangepast volgens de COVID-19 maatregelen. Mocht je vader of moeder een toegangsbewijs gekocht hebben, dan blijft deze ook geldig tot 30 april 2021. Via mail zorgen wij dat ze hiervan een bewijs krijgen. Via de website van madurodam.nl moet een tijdslot gereserveerd te worden.

Inmiddels is er ruim €11.500 euro opgehaald. Super!! Doneren kan nog t/m 18 oktober. Het totale bedrag dat door alle deelnemers samen wordt opgehaald voor het Gehandicapte Kind, gaan we namens jullie aan hen overhandigen. We houden jullie op de hoogte wanneer dat gaat gebeuren.

Mocht je nog vragen hebben kijk dan op: https://www.madurodammarathon.nl/veelgestelde-vragen