Inschrijving derde editie Madurodam Marathon gestart

24-07-2020 | 15:00

Goed nieuws voor alle sportieve kinderen die weer zin hebben in samen rondje rennen;de Madurodam Marathon 2020 gaat door en de inschrijving is vanaf vrijdag 24 juli geopend.

Op 4 oktober 2020 vindt de derde editie van de Madurodam Marathon plaats.

Gezien de COVID-maatregelen is besloten om de inschrijvingen en het parcours alleen toegankelijk te maken voor kinderen. Dat betekent dat de kinderen helemaal zelfstandig het parcours opgaan. Uiteraad onder aanmoediging van hun ouders! Kinderen mogen samen sporten en na zo'n lang stil te hebben gezeten is het tijd om met elkaar weer lekker  te gaan rennen bij de run door het mooiste van Nederland.  Je kunt kiezen uit twee afstanden, 1,69km en 3,2km en voor de Race Runners is er een 500 m parcours.

Trommel je vrienden op, maak een team en schrijf je in. En net als de vorige jaren loop je niet alleen voor je zelf maar ook voor een ander. Met je prestatie haal je geld op voor het Gehandicapte Kind. Met dit geld gaan zij zorgen dat álle kinderen kunnen meedoen in de speeltuin. Kinderen met en zonder handicap met elkaar samen kunnen spelen in de speeltuin.

Dus zelf je beste beentje voor, ga trainen voor de loop en zet je in om geld op te halen voor een ander kind.We zien je graag op 4 oktober 2020 in Madurodam.