Jessica Mendels voegt zich bij Team Den Haag FM voor Madurodam Marathon

28-08-2019 | 19:00

De tweede editie van de ‘Madurodam Marathon’ gaat zondag 6 oktober van start, waarvan de opbrengst naar het NSGK. Den Haag FM besteedt iedere maandag in het programma Haagse Ochtendradio aandacht aan het 1,69 kilometer lange hardloopevenement. Maandag 26 augustus was het de beurt aan de Haagse presentatrice en actrice Jessica Mendels.

“Ik ben geen echte hardloper, maar toen ik hoorde dat het voor het goede doel is, was ik meteen om”, vertelt Jessica op Den Haag FM. “We gaan dit doen!” Haar eigen kinderen lopen ook mee, maar daar laat de Haagse het niet bij. “We gaan zoveel mogelijk van hun vriendjes en vriendinnetjes optrommelen om mee te lopen”, belooft Mendels.

In aanloop naar de tweede Madurodam Marathon hoor je iedere maandag een update in Haagse Ochtendradio op Den Haag FM. Dit jaar zal Den Haag FM met een groot team meedoen bestaande uit presentatoren, verslaggevers en vrienden van Den Haag FM. Aanvoerder van het Den Haag FM-team is Ties Brink, tot en met september de burgemeester van Madurodam. Doneren of deelnemen kan via de teampagina.