Nog twee weken te gaan

23-09-2018 | 18:00

 

Nog twee weken tot de eerste Madurodam Marathon. Het aantal deelnemers en opgehaalde donatiebedragen loopt iedere dag op en daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee. Door jouw inzet kunnen kinderen met een handicap ook naar school en daar met vriendjes leren en spelen.

Madurodam Kinderfonds verdubbelt je opgehaalde bedrag

We hebben heel goed nieuws. De opbrengst die door jullie wordt opgehaald wordt verdubbeld door het Madurodam Kinderfonds. Dat betekent dat iedere euro die je ophaalt eigenlijk twee euro is!
Heb jij straks € 250,- opgehaald, dan staat er feitelijk € 500,- op je teller. Zo komen we dichterbij het doel dat kinderen met een handicap mee kunnen doen op school.

Sponsortip

Geweldig om te zien dat er actief geld wordt opgehaald door jullie allemaal. We zien dat het bij vele van jullie hartstikke goed loopt. Team Juul heeft de smaak te pakken. Met een team van 14 deelnemers is in heel korte tijd al € 2.670,- opgehaald! Mocht je toch nog niet helemaal goed weten hoe je geld op kunt halen dan hebben we op de website 10 tips gezet die je hiermee kunnen helpen. Heel veel succes nog de komende weken. Op naar een prachtig resultaat wat door het Madurodam Kinderfonds wordt verdubbeld, en zo wint ieder kind!

Ambassadeurs

Wisten jullie dat er diverse BN'ers de Madurodam Marathon een warm hart toedragen? Iedere dag is op Den Haag FM in de ochtendshow aandacht voor de marathon. Het team de zware jongens loopt ook mee. Daarnaast hebben we Tako Rietveld de kindercorrespondent, Lex Gaarthuis, radiopresentator op Radio 10 in de avond en Marlou van Rhijn, goudwinnaar op de paraolympische spelen van 2016 ook wel de de Blade Babe genoemd, aan ons weten te binden. Zij zijn er ook alle drie bij op 7 oktober.

Volgende week meer informatie over de starttijden en de route. Hou je mailbox in de gaten.