Programma

De Madurodam Marathon start op 7 oktober om 14:00 uur met de Kids Only run, ongeacht de afstand die je loopt. Daarna starten de deelnemers van de Family & Friends run. De starttijden zijn 14.06 uur, 14.12 uur en 14.18 uur. De laatste start is van de groep waarvoor we het allemaal doen: De RaceRunners. De geplande starttijd is 14.35 uur. Zo heeft iedereen alle tijd en ruimte om de finish te halen.

Vanaf 12:00 is de welkomstbalie open en kunnen de startbewijzen opgehaald worden en de meegekomen supporters (max. 3) hun bandje ontvangen. Let op: er zijn alleen startbewijzen voor ingeschreven deelnemers!

Het park is open en vanaf 12:00 toegankelijk voor deelnemers en supporters van de Madurodam Marathon. Het park is geopend tot 19:00 uur.

Starttijden per onderdeel

  • Kids Only Madurodam Marathon (alle afstanden): start om 14:00 uur
  • Family & Friends Madurodam Marathon (alle afstanden) in drie groepen: om 14:06 uur, 14.12 uur en 14.18 uur
  • RaceRunners Madurodam Marathon: 14:35 uur

Wij verwachten dat de laatste deelnemers rond 15.15 uur finishen. Zodra alle deelnemers over de finish zijn, maken we de prijswinnaars van de bijzondere prijzen én het eindresultaat voor het project ‘Samen naar School’ van NSGK bekend. Natuurlijk is er een medialle voor alle deelnemers en zijn er diverse bijzondere prijzen te winnen.

Zorg dat je op tijd aanwezig bent; startbewijzen kun je vanaf 12:00 uur ophalen tot uiterlijk 13.30 uur.

We adviseren je om uiterlijk een half uur voor je starttijd aanwezig te zijn in Madurodam. Bij aankomst is het belangrijk dat je je eerst registreert. Dat kan bij de Welkomstbalie op het voorplein. Je ontvangt dan ook je startbewijs voor de Madurodam Marathon en je drie supporters krijgen hun toegangsbandje. Zorg dat je als deelnemer voldoende water, snacks en dextro bij je hebt. Bij de start en finish in Madurodam staan cateringpunten waar je (tegen betaling) eten en drinken kunt krijgen. Ook het restaurant Taste of Holland is open. Madurodam is open tot 19:00 uur.

 

 

Hoe kom ik bij Madurodam?
Waar kan ik parkeren?
Zijn er lockers beschikbaar?
Ik doe mee als RaceRunner. Kan ik mijn rolstoel tijdens de Marathon op een veilige plek neerzetten?