Inschrijven en aanmaken actiepagina in vier stappen

De Madurodam Marathon is niet zomaar een stadsmarathon. Het is een sponsorloop. Met elkaar halen we geld op voor het project 'Samen naar School' van NSGK. Jaarlijks zijn er in Nederland namelijk ruim 10.000 kinderen die niet naar school kunnen, en daardoor ook geen onderwijs krijgen. Terwijl ze wel gewoon kunnen leren! Hoe meer geld je ophaalt voor de Madurodam Marathon, hoe meer kinderen met een handicap ook gewoon naar school kunnen. Zo wint ieder kind!

Schrijf je dus snel in, en maak gebruik van de earlybird korting. Lees sneel verder hoe je je inschrijft!

Stap 1: Schrijf je in via de website

Om mee te doen aan de Madurodam Marathon moet je je via deze website inschrijven. Hoe eerder je je inschrijft, hoe lager de inschrijvingskosten zijn. Tot en met 26 september zijn de inschrijvingskosten 20 euro per individuele deelnemer, daarna zijn de inschrijvingskosten 25 euro per individuele deelnemer. Deze inschrijfingskosten zijn voor alle afstanden en runs hetzelfde.

Schrijf je in!

Stap 2: Kies de afstand voor de Madurodam Marathon

Je kunt je inschrijven voor verschillende afstanden. Als je als kind alleen kan en mag lopen dan schrijf je je in voor bijvoorbeeld 1 rondje van 1,69 kilometer de Single Madurodam Marathon. Of misschien wil je wel drie rondjes meedoen bij de Triple Madurodam Marathon. Hier vind je een overzicht van alle afstanden.
Je kunt je ook samen inschrijven: met je broertje of zusje, je vriendje of vriendinnetje, of met een volwassene. Dan bepaal je eerst wie de teamcaptain is, kies je een teamnaam en schrijf je je in. Daarna schrijven de andere deelnemers zich in die zich toevoegen aan je team. Als je met je vader of moeder gaat lopen dan schrijf jullie je allebei in voor de Friends & Family run. Jullie hebben dan allebei een persoonlijke pagina en een teampagina, het ophalen van geld kan beginnen!

Stap 3: Maak je persoonlijke actiepagina

Bij het inschrijven maak je meteen een persoonlijke actiepagina aan. Met deze actiepagina kun je mensen in je omgeving vragen om een bijdrage voor het goede doel. Op de actiepagina vertel je meer over jouw persoonlijke motivatie. In aanloop naar de Madurodam Marathon kun je hier ook updates, foto's en video's plaatsen. Zo houd je je sponsoren op de hoogte van je voorbereidingen. Hoe beter je pagina gevuld en bijgehouden is, hoe meer kans je op sponsors hebt! Naast je persoonlijke actiepagina kun je ook een teampagina aanmaken als je met een team geld wil ophalen voor NSGK.

Stap 4: Ga op zoek naar sponsoren

Met je persoonlijk of teamactiepagina kun je sponsoren werven voor de Madurodam Marathon. Dat kan door je pagina te delen met je vrienden en familie via Whatsapp, Instagram of Facebook. Maar natuurlijk kun je ook een mail sturen naar je familie of de collega's van je ouders. Even langsgaan bij je buren met de vraag of ze willen doneren is natuurlijk ook altijd een idee! Heb je meer tips nodig? Hier vind je een overzicht met tips hoe je het meeste uit de Madurodam Marathon haalt!

Stap 5: Vergeet niet te oefenen

Een marathon ren je niet zomaar. Het is natuurlijk belangrijk om te oefenen en jezelf goed voor te bereiden. Succes!

Moet ik als deelnemer verplicht geld ophalen?
Als ik mijn streefbedrag niet haal, mag ik dan niet meelopen tijdens de Madurodam Marathon?
Ik heb mijn persoonlijke actiepagina aangemaakt. Hoe pas ik mijn gegevens aan?
Kan ik mijn afstand wijzigen voor de Madurodam Marathon?