Family & friends run

Volwassenen die samen met een kind met of zonder handicap de marathon willen rennen, kunnen zich inschrijven voor de Family & Friends run. Zo kan iedereen meedoen!

De Madurodam Marathon is een échte stadsmarathon, net als de marathon van New York, Rotterdam en Amsterdam. Maar dan zonder drempels. In Madurodam vinden we het belangrijk dat de marathon voor en door kinderen is én voor iedereen toegankelijk. Dat past namelijk bij ons!

Ook volwassenen zijn welkom

Je kunt ervoor kiezen om samen met een vriendje, vriendinnetje, broer of zus mee te doen aan de Madurodam Marathon dan schrijf je allebei in voor de Kids only of Duo Run. Je mag ook met een volwassene lopen. De Madurodam Marathon richt zich vooral op kinderen, maar volwassenen, met en zonder handicap, zijn natuurlijk ook welkom. Deze marathon is namelijk voor iedereen toegankelijk. Alle lopers moeten zich inschrijven.

Voor ieder kind die samen met een volwassene mee wil doen aan de Madurodam Marathon hebben we een speciale Family & Friends run. Zowel het kind als de volwassene  moet zich inschrijven en betalen inschrijfgeld. Bij deze run maakt de een het team aan en geeft de ander aan in dat team te willen. Je kunt samen een actiepagina aanmaken, en met elkaar sponsors zoeken. En je rent ook met elkaar de marathon. Bij de Family & Friends run kun je kiezen uit drie afstanden: de Madurodam Marathon  is 1,69 kilometer, of 2 rondjes (2,9 km) of 3 rondjes (4,1 km).

Dit parcours is geschikt voor lopers met en zonder beperking én non-runners. Je mag het parcours namelijk ook gewoon wandelen.

Inschrijvingskosten

De maximale duur voor de Friends en Family run is 2 uur. De inschrijvingskosten voor deze run zijn per individu 20 euro bij inschrijvingen t/m 30 september. Daarna zijn de inschrijvingskosten 25 euro per deelnemer.

Wil je meer weten over het parcours en de andere afstanden? Dat lees je hier.

Schrijf je nu in