Doe mee en ren voor het gehandicapte kind!

De Madurodam Marathon is de enige échte stadsmarathon voor kinderen. Zonder drempels en op een schaal van 1:25, de schaal waarop Madurodam is gebouwd. Elk rondje is precies 1,69 kilometer. Dus iedereen kan hem lopen. En ieder kind wint! Want loop je de Madurodam Marathon, dan steun je het Gehandicapte Kind. Doe je mee?

Kinderen, ouders, familie, vrienden, scholen, buren en bedrijven, handicap of geen handicap… Iedereen kan meedoen. Individueel of als team. Ben je 16 jaar of jonger dan kun je meedoen aan de Kids Only Run. En voor kinderen en volwassenen die samen willen lopen, is er de Family & Friends Run

De eerste start is om13.00 uur. Doe je mee, dan laten we je per mail weten hoe laat jij mag starten. Het programma is om 16.00 uur afgelopen. Ook goed om te weten: parkeren is gratis.


Met wie je ook loopt en of je nou kiest voor een enkele of dubbele marathon, meedoen aan de Madurodam Marathon betekent samen geld op halen voor het goede doel: 'Samen naar School' van het Gehandicapte Kind. Daarmee zorgen we ervoor dat kinderen met een handicap naar een gewone school kunnen. Mooi toch? 

 

Lees meer Lees minder

Nog te gaan, 6 oktober 2019

Bekijk alle deelnemers

Vind je het leuk om samen met anderen mee te doen aan de Madurodam Marathon? Samen trainen, geld ophalen met ludieke acties en met elkaar rennen voor het goede doel is natuurlijk heel gezellig! Met je school bijvoorbeeld, bedrijf, sportclub of familie. Je kan je team zo groot maken als je zelf wilt. Er is geen minimum of maximum. 

Schrijf je in!
Bekijk alle

Douwe Bob doet weer mee met Madurodam Marathon op 6 oktober 2019 én veilt priveconcert voor het Gehandicapte Kind

17-09-2019 | 18:00 Altijd al een privéconcert willen hebben van Nederlands grootste singer-songwriter? Dan is dit je kans. Douwe Bob veilt een besloten concert op zijn eigen boot voor maximaal 16 personen. Bieden kan vanaf duizend euro; de opbrengst gaat naar de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind. Douwe Bob doet de inzameling in het kader van zijn deelname aan de Madurodam Marathon op 6 oktober.Dit evenement wordt voor de tweede keer georganiseerd door Madurodam en het Gehandicapte Kind. Tijdens deze marathon leggen deelnemers de traditionele 42 kilometer af, maar dan op een schaal van 1:25 (de oorspronkelijke schaalverhouding van Madurodam), oftewel 1,69 kilometer. Daarmee zamelen zij geld in voor het project Samen naar School van het Gehandicapte Kind. Dit project maakt het voor kinderen met een ernstige handicap mogelijk om, net als alle andere kinderen, naar een gewone school te gaan. Om de opbrengst te verhogen, gaat Douwe Bob een privéconcert veilen. Douwe: “Te veel kinderen kunnen door een handicap niet meedoen op school en zijn daarom eenzaam. Aan de Madurodam Marathon kunnen deze kinderen wel meedoen. En we halen samen ook nog zo veel mogelijk geld op voor het goede doel!” De Madurodam Marathon is ook toegankelijk voor deelnemers met een handicap. Voor Douwe Bob komt dit goed uit; vanwege een blessure zal hij dit jaar deelnemen in een rolstoel.  
Lees meer
Bekijk alle donateurs
€ 30

Anoniem

22-09-2019 | 22:28 Aan: Elke stap is er 1 Wat goed dat jullie dit doen! Veel succes!